Domain regisztráció

Tárhely csomagok

FTP tárhely

VPS szerver bérlés

SPAM szűrés

Üzemeltetés - support

SpamJigger levélszemét szűrő szolgáltatás

SpamJigger levélszemét szűrő

SpamJigger kompatibilis platformtól függetlenül minden levelező szerverrel és integrálható minden nagy-, közép- és kisvállalati környezetbe. Az üzembe helyezés során nem kell szoftvert telepíteni, nem kell módosítani a már üzemelő levelező rendszert. Egyedül a levélkiszolgáló által kezelt domainbejegyzésekben kell módosításokat eszközölni. A rendszer szűri a teljes levélforgalmat bejövő és kimenő irányban is, ez alól mentesíti az Ön szerverét. A levélszemét és vírusforgalom már el sem éri kiszolgálóját, így nem terheli az Ön sávszélességét, szerverét, hálózatába be sem jut fertőzött üzenet.

Felhasználói és e-mail postafiók számtól függetlenül használható. Nem szükséges kiszolgálójára vírus és spam szűrő alkalmazásokat, licenceket vásárolnia, ezeket rendszeresen frissítenie, vagy évről évre licenc díjakat fizetnie.

Kéretlen levelek ellen 97-99%-os, a levélben terjedő vírusok esetén - gyakorlati tapasztalatok alapján - 100%-os védelmet biztosít.

SpamJigger szolgáltatás aktiválása a rendszer fizikai megbontása nélkül történik. Csupán a domain bejegyzés MX rekordjának átállítása szükséges a rendszer üzembe állításához. Ezen kívül célszerű a tűzfal szabályokat (vagy a meglévő levélkiszolgáló konfigurációját) úgy módosítani, hogy csak a SpamJigger szerverei felől fogadjon levélforgalmat. Ezzel a nem szabványosan kézbesített, MX rekordokat megkerülő levélszemét forgalom is kiszűrhető.

A pontos beállítások elvégzése után az Ön mail szerverére küldött levelek a SpamJigger kiszolgálók egyikére érkeznek, majd a szűrés befejeztével továbbítódnak a mail szervernek.

Nincs kockázat! Próbálja ki most ingyen!

Annak érdekében, hogy ügyfeleinket ne érje meglepetés, a SpamJigger szolgáltatást 2 hétig ingyen kipróbálhatja! A szerződés a próbaidő letelte után történik, amennyiben elégedett a rendszer hatásfokával. Ez alatt az idő alatt nem kell semmilyen költséget megtérítenie és elégedetlenség esetén indoklás nélkül elállhat vásárlási szándékától.

Áraink

Árainkat a szűrt levélkiszolgáló által  üzemeltetett email címek számához igazítjuk (minden email cím potenciális spam célpont és levélforgalom forrása). Fontos megjegyezni, hogy nem a postafiókok száma, hanem az email címek száma a mérvadó (email alias). Az email címek számát a szolgáltatás igénylésénél Ön adja meg, azonban a 2 hetes próbaidőszak alatt rendszerünk a ténylegesen működő és aktív levélforgalmat biztosító email címek számát rögzíti. Így a szerződés előtt a valós adatokkal történhet az árajánlat pontosítása.

Különböző csomagokat ajánlunk, melyből mindenki a saját igényeinek megfelelően állíthatja össze a megfelelő számú licencet. A szolgáltatás 1 éves periódusban egyösszegben történik számlázásra.

Email címek
száma
díj / év
5 db
16.800.- 
10 db 30.000.-
25 db 60.000.-
50 db 105.000.-
100 db  180.000.- 
200 db 324.000.-
Kiemelt akció!
akcio2
Legyen Önnek is saját weboldala! Tárhelyek valóban ingyen!
Tárhely vezérlő pult 
Belépés a tárhely-kezelőbe ügyfeleink részére.
Levelezés Fájlmenedzser Adatbázis kezelő